Uleiul de in si branza de vaci

ulei din seminte de in cu branza de vaci proaspata

Dr. Johanna Budwig este foarte cunoscuta in intreaga lume si este unul dintre cei mai mari de seama biochimisti ai Germaniei. Ea a publicat o serie de carti despre uleiul de in si semintele de in.

La mijlocul anilor 1950, Dr. Budwig a inceput o cercetare extinsa referitoare la beneficiile consumului semintelor si uleiului de in.

Dr. Budwig a facut cercetari pe foarte multi bolnavi, chiar si pe bolnavi aflati in faze terminale, ea a ajutat bolnavii sa se insanatoseasca si sa-si imbunatateasca starea de sanatate printr-un simplu regim cu ulei de in amestecat cu branza de vaci proaspata.

Dieta bolnavilor continea: 2 linguri de ulei de in combinate cu ¼ cana de branza de vaci proaspata. S-au observat foarte rapid urmatoarele reactii: substanta verde-galbuie din sange a fost inlocuita cu un pigment rosu sanatos (hemoglobina), tumorile s-au retras si au disparut, a disparut anemia, a crescut starea de bine si pofta de viata.

ulei din seminte de in cu branza de vaci proaspata

Mai jos aveti reteta completa a Dr. Johanna Budwig:

Puneti in blender urmatoarele ingrediente

– 1 cana brânza de vaci proaspata
– 2-5 linguri de ulei din seminte de in
– 1-3 linguri  seminte de in proaspat macinate (puteti face acest lucru la o rasnita obisnuita de cafea)
– apa atat cat sa se inmoaie intreaga compozitie.

Langa daca doriti puteti sa puneti un cartof copt si frunze de varza verde, rosie sau rucola, daca doriti ca aceasta reteta sa o transformati intr-un desert sanatos puteti adauga fructe uscate sau

miere de albine.

De ce s-a ales branza de vaci pentru acest tratament?

Uleiul de in este mult mai eficient atunci cand pe langa 2 linguri de ulei se adauga si 1/4 cana de branza de vaci proaspata . Grasimile esentiale din uleiul de seminte de in leaga proteinele din branza de vaci , facandu-le mai usor de absorbit de catre organism.

Recomandarea noastra este sa folositi un ulei de in obtinut prin presare la rece deoarece astfel doar prin aceasta metoda de presare mecanica sunt pastrate proprietatile si nutrientii continuti de semintele de in.

De asemenea si semintele ar trebui sa fie cat mai proaspete si pastrate in conditii foarte bune.

Conditii de pastrare a uleiului si semintelor de in:

Se va pastra in recipientele originale la loc intunecos, umiditate scazuta si temperaturi cuprinse intre 15-20 grade Celsius.ulei din seminte de in presate la receDupa ce se deschide sticla sau bidonul de ulei este recomandat sa se pastreze la frigider.
Este foarte important sa verificati locul de unde cumparati uleiul si semintele de in si daca au fost respectate conditiile de depozitare si pastrare precizate mai sus, pe internet am gasit un distribuitor foarte serios www.uleiurinaturale.com .

Uleiurile si semintele de in nu sunt recomandate pentru femeile insarcinate, deoarece in cele mai multe cazuri consumul lor pot provoca nasterea prematura si schimbari de metabolism, de asemenea nu este recomandat nici pentru femeile care alapteaza.

Consumul de ulei si / sau seminte de in este recomandat sa-l faceti sub recomandarea unui doctor specialist.

Materialele de pe acest site sunt doar informative si nu reprezinta opinii, retete sau diagnostice medicale.

Va recomandam sa cereti sfatul unui medic in momentul cand va hotarati sa consumati ulei si / sau seminte de in si in cazul in care apar reactii adverse.

5 thoughts on “Uleiul de in si branza de vaci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *