Tinute pentru forme voluptoase – sfaturi

tinute penru forme voluptoase pentru femei

Invidia dintre femei mereu s-a observat cel mai bine la coada de la cabinele de proba ale magazinele. Doar acolo veti putea surprinde cele mai sincere si mai intense priviri aruncate „rivalei” din cabina alaturata.  Pentru ca femeia, ca individualitate, este complexitatea intruchipata, designerii de moda au inteles faptul ca fiecare dama in parte are propriile ei particularitati. De aceea, in creatile lor au incercat sa satisfaca toate gusturile, compunand tinute pentru forme voluptoase.

Tinute pentru forme voluptoase

Multe doamne au impresia ca isi vor gasi ceva de purtat la rafturile magazinelor doar daca poarta marimi S si XS. Total eronat, caci magazinele, avand in vedere ca au inteles cererile pietei, aduc din ce in ce mai multe loturi de haine XXL. Asa incat fiecare femeie sa gaseasca nu doar ceva pe placul ei, dar care sa i se si potriveasca. Totusi, aceste stocuri sunt adesea neintelese, asa ca femeile mai plinute continua sa cocheteze cu hainele foarte stramte, care nu li se potrivesc deloc. Ba mai mult, le scot in evidenta si defectele. Pentru a preintampina pe viitor astfel de aparitii nereusite in public, iata in cele ce urmeaza cateva sfaturi pentru a alege cele mai potrivite haine XXL pentru femei.

Ce haine se potrivesc pentru femeile cu forme voluptoase?

Inca din start trebuie sa incetati sa va mai acoperiti corpul, deci este de la sine inteles ca hainele largi nu sunt o optiune. Veti arata ca un sac si nu aceasta este intentia atunci cand se compun tinute pentru forme voluptoase. Incepeti cu un sutien adecvat, care sa va asigure o sustinere optima, asa incat sa nu fiti nevoite sa il verificati tot la doua minute, sa vedeti daca nu cumva cupa sutienului este nelalocul ei. Mai apoi, alegeti chiloti elastici cu talie inalta. In felul acesta nu doar ca silueta dvs. va fi frumos reliefata, dar si grasimea abdominala va fi uniform proportionata. De asemenea, de evitat sunt materialele supraelastice, care nu doar ca va vor scoate in evidenta orice denivelare a masei corporale, dar care adesea degaja si niste mirosuri neplacute, cu oricat de mult deodorant v-ati da.

Linii – da, multe si verticale, nu orizontale ! nu doriti sa adaugati mai mult volum circumferintei dvs., insa in schimb este indicat sa urmariti crearea unor iluzii optice, alungindu-va prin aceste linii silueta, mai ales daca nici nu aveti picioarele foarte lungi. Apropo de membrele inferioare, optati pentru tocuri, iar daca nu va incanta prea mult aceasta idee, nu uitati de modele de pantofi cu platforma, care sunt foarte prietenoase cu cele ce acum se invata sa umble pe tocuri.

Asadar, doamnelor, fiti mandre cu ce ati fost inzestrate de la natura si nu incercati sa va mai ascundeti feminitatea, din contra, lasati-o sa explodeze, sa se etaleze si sa poata fi admirata in toata splendoarea ei de privirile flamande ale admiratorilor. Cautati in magazine rochii si fuste pentru femei plinute, dar nu uitati de proportii si de complementaritatea hainelor pe care alegeti sa le purtati in viata de zi cu zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *