Sfaturi pentru poze reusite si cool

sfaturi pentru poze reusite

Deseori ai probleme atunci cand faci poze de aceea am pregatit cateva sfaturi pentru poze reusite. Vrei sa iti iasa cele mai bune poze insa ti se pare ca nu esti fotogenica sau ca nu arati asa cum arata vedetele sau fashion bloggerii. Naturaletea in fata unui aparat foto reprezinta un avantaj, dar nu toti reusim sa o avem. Trebuie totusi sa ai la dispozitie un buget destul de mare pentru a avea cat mai multe tinute in care sa pozezi, un machiaj perfect ajuta si el, insa aceste lucruri nu sunt indispensabile.

Va prezentam cateva trucuri care va vor ajuta sa aratati in poze ca niste adevarate fashioniste.

Sfaturi pentru poze reusite si fashion

  • Este bine sa faci poze la orele dimineţii sau la cele ale dupa-amiezii tarzii (cam cu 45 de minute inainte de apusul soarelui). Aceste perioade ale zilei sunt cunoscute drept „the golden hours” ale fotografiei, cand lumina este optima.
  • Este bine sa aplici machiajul in aceeasi lumina in care vei fi fotografiata, si de asemenea, sa il adaptezi acesteia. Lumina artificiala are nevoie de un machiaj puternic, iar cea naturala face ca un machiaj sclipitor sa straluceasca excesiv si sa puna in evidenta ridurile.
  • Daca obisnuiesti sa iti tii parul prins la spate, inclina subtil capul, astfel incat coada sau cocul sa fie vizibile. In caz contrar, vei crea iluzia lipsei parului.
  • Daca sedinta foto se desfasoară afara, foloseste o loţiune cu SPF cat mai putin uleioasa pentru ca cea clasica de protectie solara va face pielea sa luceasca excesiv.
  • Uita-te peste fotografii cu vedete, ori la street style star-urile tale favorite si observa manierele in care acestea pozeaza. Poti exersa in fata oglinzii si astfel iti vei da seama care e pozitia corecta.
  • Nu te poza fix din fata, ci indreapta varfurile picioarelor la 45 de grade fata de fotograf. Apoi roteste-ti mijlocul pentru a ajunge fata in fata cu aparatul foto.

 

 

 

1 thought on “Sfaturi pentru poze reusite si cool

  1. De facto sunt niste trucuri-sfaturi foarte simple, dar la sigur utile. Mai mult decat atit cred ca multe domnisoare sau fi bucurat de acest articol!
    Eu insa ma bucur ca am aflat de: the golden hours ale fotografiei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *