Sfaturi pentru alegerea gentii pentru bal

genti pentru femei

Un bal este un eveniment de proportiii in viata oricarei femei ce necesita pregatire multa, din timp, pentru ca in momentul petrecerii totul sa fie perfect iar seara respectiva o amintire deosebita.

Pornind de la imbracaminte si continuand cu accesoriile, acestea trebuie sa fie imbinate cu bun gust pentur a obtine ceva de efect. Rochia aleasa trebuie sa fie eleganta la care sa se asorteze pantofi cu toc si geanta.

In ceea ce priveste geanta pentru bal este recomandat sa alegeti ceva micut, o geanta plic sau un clutch care sa nu fie decat un mic accesoriu al intregii tinute. Nu aveti nevoie de spatiu in geanta asadar una de dimensiuni reduse, este ideala. Ca si model ales nu trebuie sa fie foarte incarcat dar putin sclipici nu strica avand in vedere ca este un eveniment desfasurat seara. Culoarea gentii de bal o puteti alege in ton cu cea a tinutei, sau daca pantofii sunt negrii asortati la rochia de o alta culoare, geanta poate fi deasemenea  neagra.

 

4 thoughts on “Sfaturi pentru alegerea gentii pentru bal

  1. O persoana ceva mai complexa, mereu in pas cu moda, ar trebui sa adopte modelele de genti structurate, patrate sau dreptunghiulare, pentru a crea un contrast izbitor. In mod ideal, forma gentii de mana, ar trebui sa contraste cu forma corpului, o persoana inalta si subtire poate opta pentru alegerea unei genti rotunde, in timp de femeile mai scunde si mai plinute ar trebui sa poarte genti inalte si alungite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *