Rochia de mireasa potrivita pentru forma corpului tau

rochii de mireasa perfecte

Pentru un eveniment precum nunta, este nevoie de foarte multe pregatiri din timp in ceea ce priveste organizarea, dar si rochia de mireasa pe care o veti purta in acea zi speciala.

Cautarile rochiei se pot intinde pe luni intregi pana gasiti ceva sa va placa din toate punctele de vedere si sa va vina bine. Pentru a usura putin cautarile ar trebui sa stiti ce modele de rochie va avantajeaza in general, pentru a va axa pe un singur model sau doua.

Stiind ce vi se potriveste nu o sa mai pierdeti timpul si cu alte modele pe care sa le cautati si probati doar pentru ca va placeau cum aratau in reviste.

Daca sunteti mica de statura evitati rochiile cu multe falduri. Desi sunt frumoase si par rupte din poveste acest timp de rochii, in cazul unei persoane scunde, o ascund propriu zis mai mult decat o pun in valoare.

Daca sunteti plinuta deasemenea nu optati pentru rochii foarte infoiate cu multe falduri si volane, ci pentru o rochie cat mai simpla ca textura, cu corset sau o forma ce accentueaza talia si larga jos.

Daca sunteti insa mai slaba decat va doriti sau inalta, rochiile mari de mireasa va avantajeaza creind o silueta perfecta.

Si in functie de forma bustului, daca doriti sa l evidentiati sau scundeti, trebuie aleasa rochia de mireasa si decolteul care stiti deja ca va ajuta sa obtineti ceea ce doriti de la silueta proprie.

1 thought on “Rochia de mireasa potrivita pentru forma corpului tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *