Recicleaza hartia si protejeaza natura

recicleaza hartia

Hartia este probabil unul dintre cele mai intalnite deseuri menajere, pe plan personal nu utilizam responsabil hartia acasa, la birou, la shopping, in restaurante si puncte de take away food, in masina.

Este cunoscut ca este un deseu al lumii moderne si ea este indispensabila dar nimeni nu se gandeste la ce efecte are utilizarea neresponsabila a hartiei asupra mediului inconjurator. Foarte multi copaci batrani, copaci rari si protejati sunt taiati in fiecare an pentru nevoile industriei de hartie. Sunt defrisate zone importante, ecosisteme intregi dispar si apar dezechilibre majore in natura (aparitia efectului de sera, alunecari de teren, zone mai poluate si un aer greu respirabil, aparitia unor boli respiratorii).

O solutie care ajuta ca impactul asupra mediului sa fie cat mai mic este reciclarea hartiei si colectarea ei in centre specializate de colectare de ex. Eco Remat SRL

Eco remat SRL este o firma specializata in colectarea si reciclarea deseurilor de hartie, deseuri feroase, fier, alama, aluminiu, cupru, bronz, inox, plastic, anvelope, acumulatori auto si eletronice. Detine doua puncte de lucru in Bucuresti si un punct de lucru in Giurgiu.

Pe langa deseurile de mai sus Eco Remat se mai ocupa si de programul rabla pentru autoturisme si utilaje agricole, un program foarte bun prin care s-a reinnoit parcul auto, astfel sunt mai putine gaze de esapament si practic respiram un aer mai curat.

Revinind la reciclarea hartiei trebuie sa stiti ar insemna foarte mult daca fiecare cetatean am consuma in mod responsabil, daca am arunca in puncte speciale, am trimite spre reciclare spre puncte de colectare daca am avea cantitati mai mari. In momentul cand predam catre un punct de colectare a deseurilor de hartie trebuie sa ne gandim ca pe langa protejarea si salvarea planetei obtinem si bani, daca doriti o estimare corecta a hartiei pe care doriti sa o reciclati va rugam sa sunati la 0728.929.449, e-mail office@ecoremat.ro sau folositi formularul de pe site www.ecoremat.ro.

De asemenea trebuie sa stiti ca nu orice hartie se recicleaza, hartia si cartonul care a intrat in contact cu alimente si bauturi, servetelele umede sau cele cu care ne stergem nasul, mainile, hartia plastifiata sau cerata, etichetele de hartie.

Sfat general: Recicleaza hartia si protejeaza natura

recicleaza hartia

2 thoughts on “Recicleaza hartia si protejeaza natura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *