Lenjerii Jacquard pentru cele mai bune gusturi

Lenjeria de pat Jacquard creaza  un aspect regal, romantic și de lux în dormitor. Lenjerie de pat Jacquard sunt disponibile într-o gamă largă de culori și stiluri și sunt de obicei realizate cu un amestec de materiale de mătase de lux sau de bumbac pentru a completa o temă de elegant, de dormitor maiestuos. În cazul în care doriți să creați o ambianță elegantă, opulenta pentru camera de oaspeți, dormitorul sau alt spațiu de dormit, poti pune lenjeriile Jacquard .

Lenjerie Jacqurd

Aflați mai multe despre cum se fac aceste ansambluri frumoase de așternut de mai jos.
Țesăturile  utilizate pentru a face materiale pentru așternut Jacquard sunt create pe un război de țesut special de Jacquard. Spre deosebire de alte tipuri de material de așternut, tesatura Jacquard se face cu un desen sau model care sunt  țesute direct în material  în loc să fie imprimate sau brodate pe partea de sus. Tesaturile folosite  includ bumbac Jacquard, Jacquard damasc, Jacquard mătase și Jacquard faux-mătase. Anumite stiluri de tesaturi Jacquard sunt realizate cu matase ton-pe-ton și bumbac, în timp ce altele sunt realizate cu doar o singură țesătură, desene sau modele.

Detaliile complicate din tesatura Jacquard creaza efecte decorative pentru diferite părți de seturi de lenjerie de pat. Lenjeriile de pat Jacquard pot decora dormitoare, camere de oaspeți sau alte camere cu o temă de lux elegant. 

La selectarea lenjeriilor de pat Jacquard luati  aminte la instrucțiunile de spălare, astfel încât să puteți păstra setul de lenjerie de pat nou ani de zile. Anumite seturi de lenjerie de pat Jacquard  pot absorbi pete relativ ușor și alte tipuri trebuie să fie curățate de mână în apă rece uscat.

 

1 thought on “Lenjerii Jacquard pentru cele mai bune gusturi

  1. Imi plac foarte mult aceste lenjerii, exprima bun gust si eleganta. Se vede ca s-au folosit materiale de calitate. Pun foarte mult pret pe tot ceea ce tine de design interior si decoratiuni si prefer sa investesc in lucruri de calitate, decat in lucruri care se decoloreaza si se rup foarte repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *