In vremurile cand se dadeau comenzi in USA pe eastbay.com

comanda eastbay

“Echipa noastra tanara si dinamica pune pret numai pe calitatea produselor comandate pe site-ul Eastbay.com si trateaza comenzile cu profesionalism si seriozitate.
Eastbay este una dintre cele mai cunoscute companii internationale care distribuie echipamente sportive de calitate avand contracte incheiate cu brand-uri de renume cum ar fi: Nike, Puma, Adidas, Reebok si New Balance. In prezent, livreaza produse in peste 120 tari. Calitatea produselor de pe Eastbay este reprezentata de originalitatea acestor echipamente sportive; Eastbay comercializeaza produse originale, fabricate in Mexic, S.U.A., China, Vietnam, Indonezia, sub licenta brand-urilor pe care le reprezinta.
Calitatea produselor de pe Eastbay consta in materialele de cea mai buna provenienta folosite pentru echipamentele sportive comercializate, in detaliile fine care intregesc produsul final, in atentia pentru confort; pentru a fi pe deplin multumiti si pentru a ne bucura definitiv de produsele alese, avem la dispozitie tabele de marimi, pentru conversia masurilor.”

Cam asa sunau primele anunturi in vremurile cand se dadeau comenzi in USA pe eastbay.com

comanda eastbay

1 thought on “In vremurile cand se dadeau comenzi in USA pe eastbay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *