Iata ce beneficii trebuie sa iti ofere un centru de daune la care merita sa apelezi

centru de daune

Accidentele auto sunt evenimente pe care nimeni nu si le doreste. Atat in situatia in care sunt alti oameni implicati, cat mai ales in cazul in care esti chiar tu in centrul unei astfel de probleme, accidentul auto poate sa cauzeze neplaceri dintre cele mai grave. Exista si situatii in care accidentele nu sunt unele care sa se soldeze cu victime umane, iar singura problema care trebuie rezolvata este cea a pagubelor de ordin material. 

Nici acestea nu sunt probleme pe care cineva sa si le doreasca, insa ele au avantajul de a fi mai usor de rezolvat. In plus, daca esti victima unui accident usor, soldat cu daune la nivelul autoturismului tau, nu va trebui sa achiti sumele aferente reparatiilor. Mai mult decat atat, nu vei duce lipsa nici de autoturism pe parcursul reparatiilor. Acest lucru este posibil, fireste, doar daca apelezi la un centru de daune profesionist. Iata ce alte avantaje ai! 

Ce beneficii iti ofera un centru de daune modern

Imediat dupa producerea unui accident, este foarte important sa obtii avizarea daunei. Avizarea si constatarea sunt procedee diferite, iar diferenta majora dintre ele este ca avizarea trebuie sa aiba loc chiar dupa producerea accidentului. Constatarea, in schimb, se poate efectua chiar si intr-o alta zi. Pentru a obtine avizarea daunei, este necesar sa contactezi compania la care ai asigurare RCA / CASCO si sa oferi informatiile solicitate de catre aceasta.

Printre informatiile pe care va trebui sa le transmiti se regasesc si detaliile despre centrul la care doresti sa efectuezi efectuarea constatarii. Un centru de daune bun iti poate oferi avantaje multiple. Este important sa ai garantia unor reparatii efectuate in timp scurt, deoarece masina este un element care te poate ajuta chiar sa iti efectuezi sarcinile din viata de zi cu zi. Iata care sunt toate beneficiile de care te poti bucura, daca stii catre ce solutie sa te orientezi:

  1. Programare rapida pentru constatarea daunei – aceasta programare trebuie sa poata fi efectuata inclusiv telefonic sau online, nu doar la sediul centrului;
  2. Consultanta permanenta – inclusiv pentru completarea dosarului de daune, dar si pentru informarea continua referitoare la stadiul reparatiilor, este necesar sa lucrezi cu un centru de daune care sa iti ofere consilier dedicat;
  3. Service in apropiere sau in aceeasi locatie – un centru bun este cel care iti ofera acces si la service aflat in aceeasi locatie sau, cel putin, in apropiere. Acest lucru te va ajuta sa economisesti timp si bani, deoarece vei scapa de deplasari inutile;
  4. Reparatie rapida – un centru bun iti ofera garantia unor reparatii auto la cele mai inalte standarde, in timp scurt. De regula, daunele minore trebuie sa fie gata in doua zile, in vreme ce pentru cele majore nu trebuie sa fie necesare mai mult de cinci zile;
  5. Masina de schimb – trebuie sa poti continua sa te deplasezi si cat timp ai masina in service, iar un centru de daune bun iti va oferi masina de schimb pe parcursul reparatiilor.

Alege serviciile disponibile pe CarsInv.ro si bucura-te de acces la un centru de daune caracterizat de profesionalism si promptitudine. Masina ta va fi gata de drum in cel mai scurt timp, fara ca tu sa ii simti lipsa! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *