Hoteluri pentru prezentarile de moda din Bucuresti

curte hotel unirii

Daca participi sau organizezi o prezentare de moda in Bucuresti si doresti sa te cazezi la un hotel sau o pensiune care sa-ti ofere acces facil catre cele mai importante si fierbinti zone din Bucuresti dar sa si coste putin…iti va fi destul de greu.

Spre surprinderea noastra noi am descoperit un asemenea loc unde poti sa te cazezi in liniste, de unde poti lucra foarte linistit la prezentarea ta si totul sa coste si extrem de putin, da asa se intampla in Bucuresti in anul 2013.

curte hotel unirii

Mai mult de atat ca 2 turnuri de control poti alege unde “sa-ti montezi” baza, poti alege locatia Ave Hotel din Victoriei sau Ave hotel de langa Parlament.

Aveti loc de parcare asigurat, puteti face rezervari foarte usor de pe internet si aveti posibilitatea sa alegeti pachetul de cazare care vi se potriveste buzunarului mai ales.

 

 

De asemenea acest hotel vine in intampinarea oaspetilor sai si cu metode foarte moderne de plata pe langa clasicile plati cu cardul mai pune la dispozitie de a plati sejurul si cu ajutorul telefonului mobil (prin sistemul SEQR).

Ai pregatit prezentarea de moda ca de cazare se ocupa Ave hotel Bucuresti.

 

3 thoughts on “Hoteluri pentru prezentarile de moda din Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *