Hidromancia – totul despre ghicitul cu ajutorul apei

pahar

Ati auzit probabil de ghicitul in cafea sau de ghicitul in carti…dar oare ati auzit de ghicitul cu ajutorul apei? Ei bine aceasta practica se numeste hidromancie si este folosita de vechii persi pentru a prezice viitorul

Se utilizeaza foarte des in Orientul Mijlociu si a devenit o adevarata arta divinatorie. Cum trebuie sa procedezi? Ia un pahar si umple-l cu apa si dupa aceea tot ce trebuie sa faci este sa suspenzi un inel de un fir gros de ata. Cu ajutorul firului de ata cu inel trebuie sa lovesti paharul de atatea ori de cate va fi nevoie pentru a vedea viitorul. Trebuie sa adresezi apei intrebari la care poti sa primesti raspunsuri cu da si nu. Daca raspunsul este negativ, pendulul se va misca in forma circulara, in forma acelor de ceasornic, lovind usor paharul cu apa.. Daca raspunsul va fi unul pozitiv, pendulul se va misca inainte si inapoi fara miscari laterale iar pendulul se va lovi puternic de paharul cu apa. Cerculetele care se vor forma in interiorul paharului cu apa vor arata cat de puternic este raspunsul.

Aceasta practica de a prezice viitorul cu ajutorul apei a fost practicata multa vreme si in Italia. Atunci cand unele persoane erau banuite de furt, li se scria numele pe niste pietre mici care erau ulterior aruncate in apa. In functie de aceste cercuri concentrice se stia cine a furat si cine nu.

pahar

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *