Gradinita Bocanila coloreaza zambetele copiilor

gradinita bocanila si afterschool

In primii ani ai copilariei se pun bazele personalitatii de mai tarziu, iar educatia primita in aceasta perioada va contribui la dezvoltarea inteligentei. Gradinita Bocanila si-a propus sa promoveze excelenta in educatie si sa inconjoare toti copiii cu dragoste si caldura intr-un mediu placut si viu colorat.

Printre obiectivele echipei Iepurasul Bocanila se numara dezvoltarea unui sistem educational flexibil, menit sa asigure educatie pe tot parcursul vietii. De asemenea, crearea unui mediu sanatos in care toti copiii au posibilitatea de a invata si de a se dezvolta prin practica, explorare si joaca.

Gradinita Bocanila – un mediu placut pentru copii

Cladirea construita pe o suprafata de 423 mp este inconjurata de o curte care asigura climatul adecvat pentru relaxare si distractie. In curtea exterioara, cei mici se pot juca in voie atunci cand este vremea frumoasa. Programul de gradinita este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.  Exista si program de afterschool pentru copiii din clasa pregatitoare pana in clasa a IV-a cu  supraveghere si dezvoltare dupa terminarea orelor de la scoala.

Structura gradinitei este formata din grupa baby, grupa mica, mijlocie si mare. Programul de After School Clubs este organizat pe 5 cluburi pentru a asigura petrecerea timpului intr-un climat distractiv si educativ. De copii vor avea grija cadre didactice autorizate, cu specializare universitara si inzestrate cu calm si rabdare pentru rezultate foarte bune.

In zilele de sambata si duminica, Gradinita Bocanila organizeaza petreceri pentru copii cu programe distractive, antrenante, spatiu special amenajat cu decoratiuni, baloane si multe jucarii. La cerere: face painting/clown/ personaje de animatie/meniu. Gradinita Iepurasul Bocanila este un adevarat prilej de bucurie pentru copiii dumneavoastra!

 

 

1 thought on “Gradinita Bocanila coloreaza zambetele copiilor

  1. Post-ul ajuta parintii sa gaseasca o gradinita buna pentru copii lor. Baby, mici mijocii sau mai maricei, copii ar trebui sa primeasca doar calitate: hainute de calitate, jucarii de calitate, educatie de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *