Delta Dunarii este speciala

Delta Dunarii este situata in Dobrogea si esta a doua ca marime si cea mai bine conservata delta din Europa.

Sunt foarte multe lucruri de vazut aici, insa Delta este speciala datorita vegetatiei, faunei si a pasarilor care reprezinta cea mai mare bogatie a faunei din Delta Dunarii.
Cea mai mare si mai importanta fauna este cea piscicola, cuprinzand 75 de specii. Aproximativ 44 de specii sunt de apa dulce, iar restul sunt migratoare care apartin faunei din Marea Neagra si trec prin Delta Dunarii.

De vizitat aveti foarte multe lacuri, mai ales intre bratul Chilia si Razelm, insa centrul Deltei Dunarii este la Mila 23, un sat la 53 km de Tulcea, accesibil doar pe calea apei. Acolo gasiti cazare, masa calda si proaspata, cu siguranta veti avea parte de relaxare totala in aceste locuri linistite.
Atractii turistice sunt foarte multe in Delta Dunarii, considerata un paradis al naturii, datorita ospitalitatii localnicilor, bogatia de specii faunistice si floristice, cunoasterea unor asezaminte traditionale axate pe activitatea de pescuit dar si multe alte atractii.
Recomand sa vizitati Delta Dunarii deoarece veti ramane cu amintiri de neuitat si veti fi absolut socati de frumusetile naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *