De ce sa mancam produse bio?

alimente

Este important sa stim ce mancam! Adesea mancam produse nesanatoase, mult fast food sau produse de patiserie care nu sunt chiar indicate. O alimentatie echilibrata este benefica pentru sanatatea ta, pentru organism, pentru starea ta generala.  Din cauza faptului ca suntem mereu pe fuga, programul nostru alimentar nu este tocmai unul corect. Astazi ne propunem sa invatam putin ce trebuie sa mancam si de ce e bine sa mancam anumite alimente.

Produsele bio…cu totii ati auzit de ele…dar cati dintre noi le mancam? Sa stabilim mai intai ce inseamna de fapt un produs bio. Un produs bio este acel produs care a crescut in medii naturale, fara ingrasaminte chimice, fara pesticide si fara aditivi. Intr-adevar…sunt mai scumpe deci trebuie sa analizam bine daca merita sa cumparam astfel de produse.

In primul rand sunt naturale ceea ce inseamna ca pentru sanatatea noastra, pentru corpul nostru astfel de produse sunt numai bune. Decat sa ne “indopam” cu produse care sunt crescute cu chimicale, mai bine alegem ceva natural.

Produsele bio sunt de regula verificate permanent ceea ce inseamna ca au o calitate superioara garantata. Datorita faptului ca sunt crescute in mod natural, au o perioada de valabilitate mai mica.

Alimentele bio sunt extraordinare pentru copii, pentru ca acestia sunt mai sensibili decat adultii la produsele toxice, iar in perioada lor de crestere nu este recomandat sa fie hraniti cu astfel de produse.

 

alimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *