De ce nu te poti opri din mancat la job

mancare

Pentru multi dintre noi mancarea reprezinta hobby-ul nostru preferat in special atunci cand suntem la munca. Uneori pur si simplu nu ne putem opri din mancat si nu constientizam de ce simtim aceasta nevoie in mod special cand suntem la munca. Sunt destule motive pentru care nu poti sa incetezi sa mananci si noi ti prezentam cateva.

Daca muncesti intr-un birou in care lucreaza cel putin 200 de persoane este pisibil sa sarbatoriti foarte des ziua de nastere a cate unui coleg. Deci, ziua de nastere a unui coleg inseamna multa mancare si dulciuri carora nu le poti rezista.

In timpul serviciului cand mai iei cate o mica pauza mai intri pe retelele de socializare, pe facebook sau pe instagram unde cu siguranta sunt postari despre mancare. Mai te suna si mama sa te intrebe ce ai mancat in ziua respectiva si daca mai vorbesti cu cineva la telefon care iti povesteste ce deliciu a mancat inainte sa te sune pe tine…cum sa nu mananci?

Daca stai toata ziua la birou ai senzatia ca trebuie sa mananci, fie pentru relaxare, fie din plictiseala, fie din prea multa munca.

Ciocolata iti da o senzatie de bine asa ca nu ai cum sa nu iei o bucatica mica atunci cand esti foarte stresat.

Daca prietenul tau de la munca a adus ceva bun de mancare nu ai cum sa nu il refuzi? Deci asta este un alt motiv pentru care mananci.

Chiar daca ai luat deja micul dejun, cand ajungi acolo parca incepe sa ti se faca iarasi foame. Si…cine nu are macar un coleg care sa fie mereu cu chipsuri la el si pe care le imparte cu toata lumea? Si mai ales…cine poate sa-l refuze?

 mancare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *