Cum sa ingrijesti corect lenjeria de pat?

descărcare (14)Patul este cea mai importanta piesa de mobilier care se gaseste in intreaga noastra casa. Motivul este simplu: il folosim 33% din viata. Salteaua, pernele, sau lenjeria de pat, toate conteaza foarte mult si toate contribuie la confortul nostru. Daca despre saltele se tot discuta si importanta lor este bine cunoscuta, in cazul lenjeriilor de pat, totul este ceva mai putin conturat. Da, este important sa achizitionezi lenjerii de pat de buna calitate, cum ar fi categoria de lenjerii bedfashion , insa cum faci sa le pastrezi calitatea in timp. La fel ca orice alta piesa necesara somnului tau, lenjeria de pat are nevoie de ingrijire speciala. Indiferent ca aceasta este alba, ca este colorata sau ca are diverse modele 3D pe ea, ingrijirea trebuie sa fie una de cea mai buna calitate .

Cum ingrijesti, asadar, lenjeria de pat?

Cel mai bun mod de a-ti ingriji lenjeria de pat este sa ai un numar cat mai mare de lenjerii pe care sa le schimbi intre ele. In felul acesta, nu va trebui sa speli de nenumarate ori aceeasi lenjerie si te vei putea bucura de o schimbare mare in dormitor, o data la cateva zile.

De asemenea, este bine sa citesti cu mare atentie instructiunile de curatare, de calcare si de uscare, pe care le gasesti pe eticheta fiecarei lenjerii in parte. Daca eticheta este cusuta de lenjerie, incearca sa o tai si sa o pastrezi undeva, bine. In caz contrar, la spalare aceasta va suferi daune iremediabile si nu vei mai putea sa o citesti.

Atunci cand introduci lenjeria de pat in masina de spalat, temperatura medie pe care trebuie sa o folosesti este de 40 de grade Celsius.

Evita pe cat posibil inalbitorii, deoarece acestia duc la o uzura accelerata a tesaturii si incearca sa ii substitui cu o spalare ceva mai intensa.

Daca lenjeria de pat trebuie schimbata cu o frecventa de o saptamana, nu acelasi lucru se poate spune despre fetele de perna. Acestea tind sa se uzeze si sa se murdareasca mai repede, asadar, pentru orice lenjerie este bine sa ai la indemana cel putin doua randuri de fete de perna. Daca respecti aceste reguli, lenjeriile tale de pat vor arata ca si noi pentru mult timp iar tu te vei putea bucura de un somn perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *