Cum reactioneaza zodiile la stres

zodii

Fiecare om are modul lui propriu de a reactiona la stres. Oamenii au comportamente diferite si in functie de zodia lor. Unii sunt mai calmi, pe cand altii se agita foarte tare.

Berbecii sunt foarte incapatanati si deseori se streseaza din cauza amorului propriu. Ei mereu cred ca au dreptate iar atunci cand sunt stresati au un limbaj violent.

Taurii sunt foarte lucizi iar in momente de stres se organizeaza si isi fac o lista a proprietatilor.

Gemenii sunt foarte panicati. Se sperie din orice si se pierd cu totul. Ei nu fac fata la stres. Trebuie sa li se explice lucrurile cu calm.

 

Racii in conditii de stres se refugiaza in vicii. Fumeaza, consuma mult alcool si pot ajunge chiar si la droguri. Situatiile stresante le creeaza depresie.

Leii preiau controlul si in cele mai stresate situatii iar fecioarele se comporta la fel ca gemenii.

Balantele sunt agitate in conditii de stres pe cand scorpionii adora aceste situatii pentru ca pot intoarce totul in favoarea lor si devin victimele perfecte.

Sagetatorii se vaita foarte mult si se refugiaza in tigari. Exagereaza de foarte multe ori si dau o importanta prea mare chiar si problemelor mici.

Capricornii sunt foarte calmi in conditii de stres iar varsatorii se consuma cel mai mult. Pestii au impresia ca stapanesc situatiile de stres si chiar daca nu este asa sunt foarte ambitiosi si ies cu brio la capat.

 

zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *