Trucuri pentru a-ti recapata energia dupa o noapte nedormita

Somnul cu siguranta este modul in care ne odihnim cel mai tare…dar ce facem atunci cand nu dormim prea mult si a doua zi trebuie sa fim fresh la prima ora a diminetii? Sigur ca dupa o noapte luuunga in care ai facut orice altceva in afara sa dormi, dimineata nu mai ai energia necesara sa poti sa rezisti pe parcursul intregii zile. Dupa cele cateva ore dormite te vei simti parca mai obosit si fara chef. Daca stii cateva trucuri vei vedea ca poti sa remediezi putin situatia.

In primul rand trebuie sa te trezesti atunci cand iti suna alarma. Daca o vei amana de cateva ori iti va fi mult mai greu sa te trezesti. Nu vei face altceva decat sa iti obosesti trupul si mintea mai mult. Specialistii sunt de parere ca dimineata cu cat lenevim mai mult in pat cu atat ne va fi mai greu sa ne trezim, lucru care va ingreuna si adormitul seara.

Bea o cafea buna si hidrateaza-te corespunzator. Cafeaua este perfecta dupa  noapte nedormita sau dupa ce ai dormit doar 2-3 ore. Ti se va schimba starea inca de la primele guri dar nu uita ca in acelasi timp te deshidrateaza. Poti sa o savurezi impreuna cu una pahar de apa sau un fresh de portocale.

Daca tot esti atat de obosit, este bine sa iti faci timp sa dormi putin la pranz. Odihneste-te macar pentru 15 minute.

obosit

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *