Comenzile de pe eastbay.com si succesul lor

comenzile de pe eastbay din usa

“Echipa noastra tanara si dinamica pune pret numai pe calitatea produselor comandate pe site-ul Eastbay.com si trateaza comenzile de pe eastbay cu profesionalism si seriozitate.
Eastbay este una dintre cele mai cunoscute companii internationale care distribuie echipamente sportive de calitate avand contracte incheiate cu brand-uri de renume cum ar fi: Nike, Puma, Adidas, Reebok si New Balance. In prezent, livreaza produse in peste 120 tari. Calitatea produselor de pe Eastbay este reprezentata de originalitatea acestor echipamente sportive. Eastbay comercializeaza produse originale, fabricate in Mexic, S.U.A., China, Vietnam, Indonezia, sub licenta brand-urilor pe care le reprezinta.
Calitatea produselor de pe Eastbay consta in materialele de cea mai buna provenienta folosite pentru echipamentele sportive comercializate, in detaliile fine care intregesc produsul final, in atentia pentru confort. Pentru a fi pe deplin multumiti si pentru a ne bucura definitiv de produsele alese, avem la dispozitie tabele de marimi, pentru conversia masurilor.”

Comenzile de pe Eastbay.com si succesul acestei afaceri

Cam asa sunau primele anunturi in vremurile cand se dadeau comenzi in USA pe eastbay.com. Cred ca toata lumea isi aduce aminte de perioada in care comenzile de pe Eastbay erau la moda.  Sau cat de mult ne chinuiam sa dam comanda de ceva pentru ca..stiti ca nu noi din Romania nu puteam comanda direct. Existau deci doua variante daca voiai sa te bucuri de produsele la preturi foarte bune din America.

  1. Ori cunosteai o persoana care avea domiciliul stabil in America, iar ea dadea comanda pentru mine. Ceea ce era destul de greu pentru ca daca nu aveai o ruda sau un prieten bun acolo, nu se arunca nimic la asa ceva.
  2. A doua varianta erau site-urile din Romania create special pentru ca tu sa poti da comanda de ceva de acolo.

 

1 thought on “Comenzile de pe eastbay.com si succesul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *