Ce spune grupa de sange despre tine

grupa de sange

Grupa de sange nu vorbeste doar despre sanatatea ta ci si despre modul tau de a fi, despre personalitateea ta.

Daca ai grupa sanguina 0 inseamna ca esti o persoana careia ii place sa inceapa lucruri dar care de cele mai multe ori nu le duce la bun sfarsit. Preferi sa fii in centrul atentiei si capeti cu usurinta notorietate. De asemenea esti o persoana spontana si creativa iar printre cele mai importante calitati se numara ambitia si inclinarea catre sport.

Esti un lider innascut si ai o carisma fantastica. Desigur, ca orice om ai si defecte si anume vanitatea, aroganta si uneori lipsa de snesibilitate. 

Daca ai grupa sanguinta A, esti o fire perfectionista. Ai pretentii de la absolut toata lumea fie ca este vorba chiar si de lucruri mici. Esti rezervat, perfectionist si usor deranjat de schimbarile bruste si rapizi. Defectele tale sunt ingamfarea si incapatanarea excesiva.

Persoanele care au grupa sanguina B au capacitatea de a-si gasi rosturi realiste in viata. Sunt genul de persoane individualiste si se concentreaza mereu pe aspectele cele mai importante. Iubesc animalele, sunt creativi si foarte optimisti. Iresponsabilitatea este cel mai mare defect al lor.

Persoanele cu grupa sanguina AB sunt imprevizibile si uneori timide. Cu toate astea pot fi si indraznesti si sunt o prezenta placuta pentru fiecare dintre prieteni.

grupa de sange

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *