Ce spune forma fetei despre tine

forma fetei spuen multe despre tine

Forma fetei tale vorbeste multe lucruri despre tine. Multe persoane nici macar nu stiu exact care este aceasta forma. Pentru a-ti da seama care este de fapt forma fetei tale, trebuie sa iti prinzi parul la spate, sa ai libere fruntea si urechile si in apropierea oglinzii sa iti dezenezi conturul fetei. La final iti vei da seama care este forma exacta a fetei tale.

Ce spune forma fetei despre tine?

  • Persoanele care au fata ovala sunt persoane echilibrate, dulci si cuceritoare. Aceste persoane iubesc diplomatia, insa nu putine sunt datile cand actioneaza duplicitar. Artistii de regula au fata ovala, lucru care inseamna ca cei care au aceasta forma a fetei sunt persoane creative.
  • Persoanele care au fata dreptunghiulara sunt dominanti dar folosesc mai putina forta decat altii. Au inclinatie spre politica, afaceri, dar si spre sport. Cei ce au fata dreptunghiulara sunt persoane echilibrate, ambitioase dar si melancolice.
  • Cei ce au fata patratoasa la prima impresie pot parea agresivi. Sunt persoane ambitioase, dominante, au o minte analitica, hotarata si foarte ascutita.
  • Cei ce au fata triunghiulara sunt persuasivi, creativi si au un temperament puternic. Pot fi si sensibili si pot face orice pentru a obtine ceea ce isi doresc.
  • Cei ce au fata alungita sunt practici, pragmatici, meticulosi si muncitori. Sunt insa putin narcisisi si fara prea mult noroc in relatiile amoroase.
  • Persoanele care au fata rotunda, in schimb, sunt sensibili si iubitori.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *