Ce reprezinta culorile florilor

flori

Florile sunt foarte apreciate de toate doamnele si toate domnisoarele. Carei femei nu ii place sa primeasca flori. Stiati ca au o semnificatie aparte in functie de culoare? Poate crezi ca un buchet de flori de o anumita culoare iti este oferit la intamplare sau doar pentru ca acela ii placeau cel mai mult persoanei care le-a daruit. De fapt florile reprezinta ceva si culoarea lor este aleasa in functie de starea de spirit si de ceea ce simbolizeaza ele. Daca totusi alegi florile la intamplare este bine sa stii ce sentimente transmiti prin florile pe care le oferi.

 

Flolrile albe reprezinta puritatea si respectul. Este recomandat sa daruiesti aceste flori unui profesor sau unui superior.

Florile rosii reprezinta iubire, pasiune si dorinta. Aceste flori trebuie oferite doar persoanei iubite. Nu poti sa daruiesti flori rosii la intamplare.

Florile roz reprezinta modestie si generozitate. Aceste flori pot fi daruite bunicilor sau rudelor apropiate.

Daca daruiesti flori portocalii inseamna ca admiri si respecti persoana careia i le oferi, dar si ca o apreciezi extrem de mult. De regula aceste flori se ofera sefilor.

Poti oferi si combinatii de culori. Daca oferi un buchet compus din flori rosii si galbene atunci inseamna ca esti bucuros. Aceste flori se ofera atunci cand sarbatoresti ceva.

 

Daca oferi flori in combinate de galben cu alb atunci inseamna ca iti doresti pace.

flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *