Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna iulie

iunie

Stiai ca luna in care te-ai nascut spune foarte multe lucruri despre tine si despre personalitatea ta? Si…fiindca suntem in luna iunie  va spunem astazi ce fel de persoana sunteti daca v-ati nascut in aceasta luna. 

Persoanele care s-au nascut in luna iulie sunt extrem de politicoase. Le place sa dialogheze si de asemenea sa place sa ii trateze pe ceilalti cu diplomatie chiar daca anterior au avut parte de multe dezamagiri.

Daca te-ai nascut in luna iunie inseamna ca respecti regulile si nu te abati de la ele. Crezi cu tarie  in respectarea legilor si esti de parere ca daca le incalci, acest lucru va duce la multe declinuri in societate.

Esti genul de persoana careia ii place sa viseze cu ochii deschisi. Avand un spirit mereu tanar, chiar si atunci cand corpul tau nu mai e unul tanar, tratezi totul cu calm si mintea iti va zbura pe ale meleaguri unde vei da mereu de energie pozitiva.

Daca te-ai nascut in luna iunie esti o persoana foarte prietenoasa si iti place mereu sa iti faci noi prieteni. De asemenea esti foarte atent la detalii si esti si o fire sensibila. Te afecteaza ce se intampla cu cei din jur chiar daca nu vrei sa arati asta.

Esti genul de persoana careia ii plac glumele in schimb nu iti plac foarte mult copiii desi iti place sa te joci cu ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *