Ce fel de om esti in functie de felul in care mergi

pas

Stiai ca pana si felul in care mergi vorbeste despre personalitatea ta? Gesturile, mimica fetei, pozitia corpului si felul in care stai sunt doar cateva dintre criteriile din care iti poti da seama de personalitatea unui om.

Felul in care mergi poate spune si cum te simti in momentul respectiv. Persoanele triste merg grabite si se feresc de trecatori sau dimpotriva, merg incet cu capul in jos. Persoanele care merg ferm si foarte relaxat atrag energii pozitive, starea lor de spirit se schimba devenind una buna.

Felul in care mergi spune despre tine lucruri care poate nu vrei sa fie descoperite. Sunt descoperite trasaturi generale de caracter si de personalitate, dezvaluie ambitiile personale si asteptarile de la cei din jur.

Spre exemplu, persoanele care merg apasat au tendinta mereu sa fie in mijlocul evenimentelor. Vor sa fie bine informate si mereu ancorate la realitate.

 

Cei care pasesc lent sunt lipsiti de energie si vitalitate. Acest tip de mers este caracteristic persoanelor foarte obosite dar si persoanelor triste.

Daca esti tipul de persoana care merge cu mainile in buzunar inseamna ca nu esti o persoana tocmai sigura pe tine. Acest tip de mers este caracteristic persoanelor care nu se simt in largul lor iar faptul ca baga mainile in buzunar este semn ca vor sa isi ascunda aceasta vulnerabilitate.

pas

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *