Black Friday si pentru imbracaminte

black friday la imbracaminte

Cand auzi Black Friday, primul lucru la care iti zboara mintea este un telefon nou, sau poate un televizor, un laptop ori un aspirator. Conceptul vinerii negre insa, vizeaza mult mai multe domenii. O buna parte dintre magazinele online din Romania il adopta cu bratele deschise si isi rasfata clientii in data de 20 noiembrie cu reduceri substantiale. Piata de fashion este pe locul 2 in mediul online dupa piata de electronice, iar ziua neagra a reducerilor este, fara doar si poate, tentanta in acest sens. Cu siguranta suna extrem de bine ideea unei geci de iarna achizitionata la jumatate de pret sau a unei perechi de pantofi din piele pe care sa nu cheltuiesti o avere.

Cum gasesti cele mai bune magazine din zona Fashion care organizeaza Black Friday?

Internetul este plin de liste si de recomandari in acest sens. Pana la urma, fiecare proprietar de magazin vrea sa vanda, asadar, se va asigura el ca va intersecta raza ta vizuala intr-un fel sau altul. Orienteaza-te spre magazinele in care ai deja incredere si de la care ai mai cumparat. Daca nu ai cumparat pana acum online, orienteaza-te spre cele cu review-uri bune din partea clientilor sau spre cele cu nume mari. In cazul in care cumparaturile din fotoliu, prin intermediul unei tastaturi, nu iti fac cu ochiul, este foarte probabil sa gasesti o multime de magazine care organizeaza Black Friday in locatiile fizice pe care le detin. Daca alegi aceasta varianta insa, este bine sa te inarmezi cu rabdare si cu chef de aglomeratie, deoarece toata lumea isi doreste ieftin si bun iar ocaziile nu sunt chiar atat de multe : una pe an.

Cat de reale sunt reducerile de Black Friday?

La inceput, existau probleme in acest sens, in conditiile in care un numar destul de mare de magazine alegea sa creasca preturile, pentru a putea avea de unde sa le reduca in data cu pricina. Astazi, totul este mult mai curat iar reducerile sunt reale. In cazul magazinelor online exista chiar comparatoare de preturi care iti spun un istoric al fiecarui produs, in asa fel incat sa te asiguri ca economia ta este una reala, nu doar una de fatada.

 

2 thoughts on “Black Friday si pentru imbracaminte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *