Baneasa Stylist Contest pentru tineri

Baneasa Stylist Contest fashion

Pe data de 9 octombrie 2014, mallul Baneasa Shopping City lanseaza un concurs pentru tineri pasionati de Fashion. Numele campaniei este Baneasa Stylist Contest.

Mai exact Baneasa Stylist Contest este cel mai mare concurs organizat vreodata in Romania pentru tinerii care isi doresc o cariera de stilist. In acelasi timp cei de la Baneasa Shopping City vor sa schimbe cu acest concurs si experienta de cumparaturi.

Detalii despre concurs – Baneasa Stylist Contest

Perioada de desfasurare a concursului este de 9 octombrie – 18 decembrie 2014, el va fi impartit in 4 etape:
– prima etapa este cea de inscriere;
– a doua etapa este etapa de selectie a celor mai potriviti candidate;
– a treia etapa este cea unde se vor da probele de talent;
– ultima finala este acordarea premiilor si finala pe 18 decembrie.

Juriul va fi format din Irina Markovits, Ovidiu Buta si Maurice Munteanu, nume foarte cunoscute in fashion-ul romanesc si nu numai.

Premii: 2 premii a cate un job de stilist in Baneasa Shopping City.

Conditii de inscriere

Perioada de inscriere in concurs: 9-30 octombrie, la adresa de mail dedicata suntstilist@baneasa.ro.
Inscrierea consta in trimiterea CV-ului, a unui text cu motivul pentru care vor sa devina stilist Baneasa Shopping City si a 2 colaje cu propuneri de tinute complete: de zi si de seara. Nu se solicita studii de specialitate, criteriile principale de selectie fiind creativitatea si bunul gust.

Cei mai buni 120 de candidati vor fi invitati pe 4 noiembrie in Baneasa Shopping City, la un casting condus de cei trei membri ai juriului. O
Vizitatorii mall-ului Baneasa Shopping City. si fanii de pe Facebook, vor fi invitati sa contribuie la crearea probelor care vor desemna cei doi stilisti ai Baneasa Shopping City. Probele la care vor fi supusi concurentii vor fi comunicate pe site-ul oficial www.baneasashoppingcity.ro (in sectiunea dedicata competitiei) si pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Mai multe detalii gasiti pe elle.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *