De ce sa apelezi la un atelier de croitorie?

atelier de croitorie pentru costume

 

Te-ai gandit vreodata sa apelezi la un atelier de croitorie sa iti faci hainele? Se spune ca barbatii de succes poarta costume la comanda, iar femeile de afaceri poarta rochii pe comanda. Asta pentru ca nimic nu e mai frumos la o intalnire formala decat sa arati impecabil. Astfel de oameni “cu bani” apeleaza la o croitorie pentru a-si confectiona hainele care sa le vina perfect.
Un croitor este singurul care iti poate face hainele care sa iti vina “ca turnate” asta pentru ca sunt facute fix pe masurile tale.
Multi dintre cei care vor sa arata ca vedetele de la televizor apeleaza la un atelier de croitorie bun pentru a-si confectiona hainele.
Un croitor bun iti va face hainele pe care le doresti, atata timp cat stii ce vrei, stii cum sa te faci inteles si pastrezi o buna legatura cu cel care iti confectioneaza hainele.

De ce sa apelezi la un atelier de croitorie?

Barbatii de afaceri prefera sa se duca la o croitorie pentru a-si confectiona costumul perfect. Pentru asta trebuie sa fie prezent la mai multe probe pana cand acesta va arata impecabil in costumul pe care l-a comandat.
La fel se intampla si cu femeile. In general,doamnele moderne, stilate, doamnele care obisnuiesc sa se duca la tot felul de intruniri formale, de afaceri vor opta mereu pentru o croitoreasa sau poate chiar pentur un croitor bun.

Un atelier de croitorie rapid si eficient este pe placul unor astfel de femei deoarece le creeaza un stil propriu si nu risca sa aiba rochii la fel  cu a unei alte doamne aflate la acelasi eveniment.
Apeland la serviciile unei crotorii, posibilitatile pe care le ai sunt nenumarate. Atat femeile cat si barbatii sunt de parere ca poti avea orice haina vrei, oricat de nebun sau ciudat este modelul, cu ajutorul unui bun croitor.
Cu siguranta un costum office este mai ieftin decat unul casual si chiar daca sunt oameni cu bani, stim ca uneori si acestia se zgarcesc la pret si prefera sa isi comande un costum decat sa il achizitioneze de la marile case de moda. De acolo risca sa mai achizitioneze si alte persoane pe care le poate intalni in cercurile in care se invart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *