Amanet masini – cea mai avantajoasa solutie de creditare in prezent

Studiile arata ca tot mai multi romani aleg sa apeleze la un amanet auto atunci cand au nevoie urgenta de bani si trebuie sa ii obtina intr-un timp cat mai scurt. Ei bine, motivele pentru care oamenii aleg acest tip de imprumut si avantajale despre care acestia beneficiaza, sunt multiple.
Iata de ce amanetul auto reprezinta cea mai avantajoasa solutie de creditare in prezent

1.Poti intra foarte usor in posesia banilor
Iti amintesti cat de solicitant a fost ultima data cand ai mers la banca pentru aplicarea unui credit? Cozi interminabile, teancuri de acte necesare si muuult timp pierdut. Acest lucru nu se va intampla niciodata in cadrul unui amanet de masini. Poti intra in posesia banilor in doar cateva minute, dupa semnarea contractului si evaluarea masinii. In maximum 30 minute primesti banii necesari pentru a-ti rezolva urgentele financiare. Nimic mai simplu!

2.Masina va fi in singuranta
Majoritatea oamenilor care vor sa apeleze la un amanet auto in Bucuresti se tem ca dup ace isi primesc suma de bani necesara, in mod cert, pierd autoturisum. Nimic mai neadevarat! Poti fi sigur ca dupa amanetarea masinii, aceasta va fi pastrata in deplina siguranta, intr-un parc auto, special amenajat. Mai mult decat atat, conform contractului, masina iti va fi inapoiata imediat ce vei achita suma de bani datorata.

3.Ai comision fix
Unul dintre multele avantaje ale unui amanet auto este reprezentat de conditii clare de rambursare. Dupa semnarea contractului, vei avea un comision fix care nu va fluctua, asa cum se intampla in cazul bancilor.

4.Poti obtine suma de bani dorita chiar daca ai un istoric financiar negative
Daca ai un credit bancar sau daca ai incercat sa aplici pentru unul, stii cat de mult conteaza istoricul tau financiar. Banca va evalua veniturile tale lunare si vor lua in calcul inclusiv sumele restante pe care le ai la alte banci. Acest lucru nu se aplica si in cazul unui amanet auto, creditul este garantat in totalitate. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu masina, sa o prezinti evaluatorului si primesti banii pe loc, fara nicio alta verificare.

5.Primesti banii necesari fara stres
Un alt motiv pentru care amanetul de autoturisme se incadreaza ca fiind cea mai avantajoasa solutie de creditare in prezent, este faptul ca nu vei avea batai de cap in privinta imprumutului. Daca banca te suna lunar sa-ti aminteasca de rata, iar uneori chiar sa te intrebe cand poti achita (situatii extrem de stresante), amanetul auto nu va aborda niciodata aceasta strategie. Este interesul tau sa achiti suma de bani datorata pentru a intra din nou in posesia masinii.
Singurul lucru care ar putea fi stresant in cazul unui amanet auto este gandul ca vei putea pierde autoturismul daca nu vei putea achita banii in timp util. Insa chiar si in acest caz, amanetul auto prelungeste contractul inca o luna ca tu sa ai suficient timp la dispozitie pentu restituirea banilor.

Asadar, daca ai o urgenta financiara, ia in calcul informatiile prezentate anterior si alege cea mai avantajoasa solutie de creditare in prezent. In aproximativ 30 de minute vei obtine banii necesari pentru rezolvarea problemelor urgente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *