Agrohub.ro aduce natura mai aproape

agrohub magazin online

Magazinul online Agrohub.ro asigura comercializarea materialului saditor, a semintelor pentru legume, verdeturi, seminte pentru varzoase, seminte legume pastaioase, seminte pentru legume radacinoase, seminte de cultura mare,. Totodata ofera si tratamente profesionale pesticide, accesorii pentru gradinarit si de consultanta de specialitate pentru un ciclu de productie eficient.

Iubitorii de flori vor fi incantati sa gaseasca pe acest site bulbii de toamna sau semintele florilor dorite. Pentru amenajarea unei gradini ca in povesti, a unui loc de relaxare din jurul locuintei sau unei case de vacanta. Anemonele, zambilele, lalelele sau narcisele vor reda atmosfera mult cautata. Bulbii se gasesc la diferite ambalaje, iar preturile variaza in functie de soi.

Despre produsele de la Agrohub

Varietatea oferita permite alegerea semintelor dorite, in functie de buget sau de preferinte. Semintele profesionale de gazon pentru amenajarea curtilor, parcurilor sau spatiilor verzi, aduc natura mai aproape printr-o gama diversificata. Locul de joaca al copiilor isi va regasi verdele prin pachetul “Gazon Teren de Joaca”, iar iubitorii sportului isi pot amenaja propriul teren de sport cu “Gazon Sport”.

In portofoliul magazinului se includ atat seminte profesionale de flori si legume de cea mai buna calitate, cat si lucrurile necesare unei cresteri adecvate a plantelor. Adjuvanti de cea mai buna calitate pentru a ameliora reparatia si aderenta pesticidelor pe frunze, dar si substante pentru combaterea daunatorilor , vin in ajutorul agricultorilor, dar si a celor care au o pasiune pentru plante.

Agrohub .ro ofera o paleta larga de produse, de la: acaricide, adjuvanti, bulbi de flori, seminte de gazon sau seminte de legume si pana la erbicide, produse tratamente organice echipamente de masurat si ingrasaminte. Cumparaturile se fac online pe prin cinci pasi simpli, iar plata se face ramburs la primirea comenzii.

Agrohub  asigura transport gratuit in toata tara pentru comenzi ce depasesc 399 lei, iar calitatea produselor este cea mai buna.

 

2 thoughts on “Agrohub.ro aduce natura mai aproape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *